In mijn nagelsalon kunt u onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

Gelnagels

Uw natuurlijke nagel verstevigen of verlengen met gel, dat kan bij Nails by Els. Ik gebruik fibergel van het merk DNA; dit is 100% EMA en is veilig in het gebruik. Voor het verlengen maak ik gebruik van zowel tips als sjablonen. Hierbij kijk ik goed naar uw natuurlijke nagel wat voor u de beste manier is om te verlengen. U kunt kiezen voor een kleurtje of een French manicure. Het is ook mogelijk om meerdere kleuren te kiezen of een nail art.
Afspraak maken?

Probleemnagels

Probleemnagels bestaan eigenlijk niet. Van alle nagels valt wat moois te maken. Leg uw probleem aan mij voor en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.
Afspraak maken?

Spamanicure

Een spa manicure is een heerlijk ontspannende wellness behandeling waarbij de gehele handen worden verzorgd. Deze behandeling zorgt voor hydratatie van de huid en stimuleert de natuurlijke conditie van uw handen, nagels en nagelriemen. Na de behandeling zullen uw handen niet alleen zijdezacht aanvoelen en uw nagels er verzorgd uitzien, maar heeft u ook echt even een moment voor uzelf gehad. Ook bij de spa manicure gebruik ik de producten van het merk DNA.
Afspraak maken?

Gelpolish

Bij deze behandeling worden uw nagels voorzien van een prachtige kleur van het merk DNA of Korneliya. Beide merken hebben prachtige rijke kleuren en vele mogelijkheden. Gelpolish of liquid gel wordt uitgehard onder een uv-lamp of een led lamp en zijn daardoor langdurig te dragen.
Afspraak maken?

Nail art

Nailart kent vele vormen, bij Nails by Els kunt u al voor vele soorten nail art terecht. Zowel glitters, folie, water decals, steentjes en handgetekende nail art.
Afspraak maken?

Acrylnagels

Uw natuurlijke nagel verstevigen of verlengen met Acryl. Ook dit is mogelijk bij Nails by Els. Voor Acryl gebruik ik de monomer en de polymer van het merk DNA, dit is 100% EMA en daardoor veilig in het gebruik. Wilt u uw nagels verlengen dat kan met behulp van tips of een sjabloon. Hierbij kijk ik goed naar uw natuurlijke nagel wat voor u de beste oplossing is voor een verlenging. Verder kunt u kiezen voor een kleurtje of een French manicure.Het is ook mogelijk om meerdere kleuren te kiezen of een nail art.
Afspraak maken?

IBX Behandeling

Niet iedereen is gezegend met sterke nagels. Gelukkig is daar iets aan te doen. Het revolutionaire tweedelige IBX-systeem herstelt beschadigde nagels, versterkt zwakke nagels en beschermt kwetsbare nagels bijvoorbeeld tegen schade door het herhaaldelijk afweken van gelpolish. IBX dringt onder invloed van warmte door in de nagelplaat. Het werkt dus echt binnen in de nagel in plaats van er boven op. Je zult snel zien dat je nagels steviger zijn met behoud van flexibiliteit, waardoor splijten en barsten tot het verleden behoren.
Afspraak maken?