Update

Els/ oktober 6, 2019/ 0 comments

Het is even stil geweest op mijn website. Maar achter de schermen heb ik natuurlijk niet stilgezeten. Ik heb onder andere verschillende nailart workshops bijgewoond en heel veel getraind. Hierdoor kan ik heel snel stempel nailart plaatsen op uw set nagels. Verder heb ik goede resultaten behaald met de ibx. Misschien is dit ook iets voor u.

Het wordt weer kouder en guurder weer. Uw handen en nagels hebben hieronder ook te lijden. Maak een afspraak voor een ibx kickstart kuur van 3 weken en verwen uw nagels van binnenuit. Door daarna goed uw nagels en nagelriemen te olieen met Dadi oil verzorgt u van buitenaf ook. Als u dan ook nog de Dadi Lotion gebruikt zijn uw handen ook heerlijk zacht en verzorgd tijdens de wintermaanden.

Deze producten zijn natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij Nails by Els.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*