Lady’s Night Fijnaart 21 augustus 2018

NbeBeheer/ augustus 6, 2018/ 1 comments

Binnenkort neem ik voor het eerst deel aan een heuse beurs en jij kunt daar getuige van zijn!

Ik zou het erg leuk vinden je die avond te mogen verwelkomen en je wat te mogen vertellen en laten zien van mijn passie voor het verzorgen van de handen, het visitekaartje van elke vrouw!

Ter voorbereiding ben ik druk in de weer met het maken van samples van de fijne producten die ik in mijn salon gebruik en verkoop. Op deze Lady’s night krijgt iedere Lady die mijn stand bezoekt een sample van Dadi lotion OF Dadi scrub. Beide producten zijn van van het merk Famous Names en bevatten geen parabenen of sulfaten en zijn dierproefvrij. Je kunt dan thuis in alle rust genieten van deze prachtige producten.

Tevens heb ik ook een hele leuke KOM EN WIN actie. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter in de stand. Om 22 uur trek ik 3 winnaars en die gaan met een leuke prijs huiswaarts.

Wil je meedoen en kans maken op een mooie prijs kom dus naar de lady’s night op 21 augustus 2018 vanaf 19.30 in de Feesttent in Fijnaart. Tot dan!

 

 

 


Share this Post

1 Comment

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*